Boca Gentil Sunrise 6

In de wijk Jan Thiel, op het populaire Boca Gentil resort, ligt ons mooie appartement op de begane grond. Vanaf het terras heeft u een prachtig zeezicht.

Het appartement is perfect geschikt voor families met kleine kinderen en ligt vlakbij het grote gemeenschappelijke zwembad, waar u vanaf het terras zicht op heeft.
Het beschikt over 3 tweepersoons kamers, 2 badkamers en een ruime woonkamer met een flat-screen TV. High-speed draadloos internet (Wi-Fi) is uiteraard aanwezig.

De keuken kijkt uit op het terras en heeft een gezellige eetbar voor een verfrissend drankje tijdens de zonsondergang. Alle apparatuur is aanwezig; een grote Amerikaanse ijskast, een oven, magnetron en vaatwasser. In de bijkeuken is een was/droogmachine aanwezig.

De master slaapkamer heeft een extra lang kingsize boxspring bed. Er is een aangrenzende eigen badkamer met 2 wastafels, een douche en een toilet. Naast de badkamer bevindt zicht een walk in closet.
De twee gastenslaapkamers delen de tweede badkamer, voorzien van een douche en wastafel. Naast deze badkamer is het gastentoilet.
Deze slaapkamers hebben ieder 2 eenpersoons boxspring bedden. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

Op het ruime terras staat een lange eettafel met 6 stoelen en een aantal ligbedden. U kijkt vanaf het terras naar het zwembad en naar zee. De mooi aangelegde tuin met tropische planten biedt u voldoende privacy.

Beschikbaarheid
Tarieven